Pandèmia mundial

La Creu Roja ha portat 4.232 àpats a casa durant la crisi

L'entitat destaca que ha gestionar 1.934 voluntaris al llarg dels mesos de l'emergència sanitària que han fet possible que hagi donat ajut

La Creu Roja ha portat 4.232 àpats a casa durant la crisiCreu Roja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Creu Roja ha repartit 4.232 àpats a domicili i ha distribuït 2.613 quilos d'aliments durant els mesos de l'emergència sanitària de la Covid-19, segons el balanç d'actuacions que ha fet públic avui. L'entitat detalla que ha gestionat la feina de 1.934 voluntaris que han fet possible que hagi desenvolupat totes les tasques assumides i agraeix la seva implicació i la de totes les empreses, col·lectius i institucions que han fet donacions perquè hagi pogut donar suport a moltes persones en situacions de dificultat.

L'ONG explica que han fet 3.110 trucades preventives a padrins per comprovar com es trobaven durant els mesos de confinament i 6.576 trucades vinculades als Stop Labs on s'ha fet el cribratge massiu a la població per detectar el nivell d'anticossos del SARS-CoV-2.

La feina de la Creu Roja al llarg dels mesos d'epidèmia de coronavirus inclou a més 902 serveis d'atenció domiciliària i 1.113 de transport sociosanitari i ha rebut 23 donacions econòmiques i 53 de material.

tracking