Successos

Un menor implicat en un aparatós accident a Escaldes

El jove de 17 anys ha agafat el vehicle als seus pares i ha acabat bolcat, tot i que no ha resultat ferit i només s'han produït danys materials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un menor d'edat ha patit un aparatós accidentcap a les 7 h d'aquest matí a una urbanització d'Escaldes-Engordany, a la zona de Sa Calma. El noi de 17 anys, que ha agafat el cotxe als seus pares, segons ha informat la policia, ha acabat bolcat al camp del costat d'un carrer sense sortida, però no ha resultat ferit i només s'han produït danys materials. De fet, quan els efectius de policia i bombers han arribat al lloc dels fets, el jove ja havia sortit pel seu propi peu del vehicle. Aquest ha estat controlat per la policia després, tot i que no detingut. El agents del cos redactaran el pertinent informe i es traslladarà a la figura corresponent perquè dicti les mesures corresponents. També hi ha hagut un segon cotxe implicat que estava estacionat i hi ha hagut alguns elements del mobiliari urbà que han quedat danyats, com la tanca que separava la carretera del camp on ha acabat el vehicle.

Per altra banda, cap a les 6.45 h del matí hi ha hagut un accident a Canillo, al punt quilòmetric 11'500 de la Carretera General 2, d'un Peugeot amb matrícula del Principat implicat. Una de les quatre passatgeres, una jove de 20 anys, ha resultat ferida lleu.

El cotxe ha quedat bolcant a un camp

tracking