La policia sanciona 67 motoristes en tres setmanes

El cos inicia una nova campanya el 29 de juny contra la conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues durant l'estiu

Sancionats 46 conductors durant la campanya de la policia adreçada a les motosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha sancionat, entre l'1 i el 21 de juny, a 63 motoristes d'un total de 801 controlats, per un infringir 77 articles del codi de circulació. La multa més freqüent ha estat per no presentar el rebut de l'assegurança malgrat tenir-lo, amb 30 sancions, seguit per no respectar la senyalització horitzontal (10) idur tubsd'escapament lliures, incomplets,deterioratso models no previstos pel fabricant (8). L'objectiu de la campanya era incidir en aquells vehicles que no circulen correctament per la xarxa viària del país i detectar comportaments imprudents dels conductors, per tal de reduir el nombre d'accidents amb implicació directa.

El cos de seguretat iniciarà dilluns i fins al 2 d'agost una nova campanya contra la conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues durant l'estiu. En aquest sentit,sesancionarà a tots els conductors professionals que circulin amb una taxa d'alcoholèmia de 0,2gramsper litre a 0,5 g/l, els no professionals que donin entre 0,5 g/l i 0,8 g/l, i la suspensió del permís deconduirper un mes amb una multa de150,25euros. Els que ho facin sota la influència d'estupefaents es quedaran sense permís durant tres mesos i la multa serà de 601,01 euros. Així mateix, es detindrà tots els conductors que superin la taxa imposada per les sancions, aquellsquecreïn un perill concret per lacirculació, els que refusin sotmetre's a la prova d'alcoholèmia. En aquest sentit, els conductors professionalss'enfrontarana una pena depresóde fins a dos anys i privació del permís de conduir fins a quatre anys, així com la inhabilitació per a exercir l'ofici fins a4anys. Els no professionalss'enfrontena una pena de presó de fins a dos anys i laretiradadel carnet fins a3anys i, els que refusin fer la prova, també s'exposaran a una pena de fins a tres anys i fins a4anys si són conductors professionals.

tracking