Demanda de 8 anys per fer una fel·lació a un pacient

Els fets van tenir lloc el 2015 entre un auxiliar d'inferemeria i un pacient que havia de ser operat d'urgència per apendicitis a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell

La Batllia pot celebrar les vistes orals per videoconferènciaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri fiscal sol·licita una pena de vuit anys de presó ferma a un auxiliar d'infermeria per realitzar una fel·lació a un pacient. Els fets van tenir lloc el 2015, quan la víctima va haver de ser operada d'urgència per apendicitis a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Segons la declaració de la víctima durant l'ingrés al centre mèdic l'acusat va anar a la seva habitació i li va tocar el penis per sobre els llençols i li va dir "que gorda la tienes" i l'endemà va accedir a l'habitació per fer-li una fel·lació interrompuda en tres cops, ja que sortia per mirar que vingués ningú. La fiscalia considera que el relat de la víctima és verídica i que les declaracions dels testimonis la reafirmen. Així, demana la condemna esmentada, la inhabilitació laboral del processat, un període de deu anys sense entrar en contacte amb la víctima i el pagament de 10.000 euros en concepte de perjudici moral i 2.250 euros per responsabilitat civil.

La defensa, per la seva banda, ha manifestat que l'acusat és innocent i ha sol·licitat la seva absolució al·legant que no hi ha proves per imputar els delictes majors d'accés carnal sense consentiment i d'abús sexual. També considera que el relat no és coherent i sembla tret d'una pel·lícula de ficció, i exposa que podria ser fruit d'un episodi d'alienació mental per part de la víctima.

tracking