Detinguts dos joves per llençar escombraries i contenidors a la carretera

Un home de 67 anys va ser arrestat a l'interior del pont Pla mentre anava begut i quan la policia va arribar es va orinar a la porta del cotxe dels agents de circulació d'Escaldes

Stop Violències denuncia “mala praxi” de la policia i l'hospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimecres passat a les 23 hores dos joves de 25 i 27 anys a Andorra la Vella per un delicte contra l'honor. Els agents van ser requerits perquè els nois estaven llençant escombraries i contenidors al mig de la calçada, obstaculitzant la circulació viària, i quan la policia va intervenir, els joves es van mostrar amb una actitud prepotent i van insultar als agents. El cos de seguretat també va arrestar la setmana passada a un home de67anys que anava begut per l'interior del pont Pla. Els agents de circulació d'Escaldes el van aturar, però el detingut presentava una actitud poc col·laboradora arran del seu estat etílic. Quan la policia va arribar al lloc dels fets, l'home es trobava orinant en una de les portes del vehicle dels urbans i es va mostrar desafiant, amb una actitud amenaçadora, i irrespectuosa envers tots els policies, a qui va insultar i amenaçar, fet pel qual va ser detingut per undelictecontra la funció pública, la llibertat i l'honor. Així mateix, la policia va arrestar durant la setmana passada a un home de51anys al Pas per amenaces a una altra persona, a una parella de 18 i 20 anys peruna agressiómútua al carrer i a un resident de29anys percausar lesions ala zonadel cap a la seva parella.

Pel que fa a delictes contra la seguretat del trànsit, la policia va detenir dimarts de matinada a la boca sud del túneldels DosValires a un jove de22anys que va fugir sense fer l'intercanvi d'assegurances en patir un accident contra un altre vehicle a Erts. L'arrestat va donar una taxa d'alcoholèmia d'1,72 grams per litre. La policia també va arrestar un home de46anys divendres a les 18:35 hores que va provocar un accident amb danys materials quanconduïaamb una taxad'1,84g/l i a una persona de51anys que va donar 1,08 g/l. Així mateix, els agents va detenir dijous a un turista de43anys en un aparcament pròxim a un local comercial de Sant Julià amb 0,7 grams de cocaïna.

tracking