El comú d'Ordino reactiva els serveis de la parròquia el dimarts

Obrirà de nou la ludoescola i els aparcaments tornaran a ser de pagament, entre altres accions de retorn a la normalitat

El comú d'Ordino reactiva la parròquia el dimartsComú d'Ordino.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino ha informat d'una sèrie d'accions que es duran a terme el dimarts per reactivar la 'normalitat' amb la reobertura dels principals equipaments i la represa dels serveis comunals. Una de les més esperades és el servei de ludoescola (de 7.30 h a 9 h i de 17 h a 20 h) per facilitar la tornada a l’escola. També es restableix el servei de bus parroquial, que funcionarà de nou amb total normalitat, i es començaran a aplicar les tarifes a les zones blaves i els aparcaments baixaran les barreres. Una altra de les accions que es duran a terme és la reobertura de la deixalleria de les Valls del Nord, així com el servei de recollida d'objectes voluminosos, que tornarà a ser de dos cops per setmana.

L'únic que romandrà tancat és la casa pairal, tot i que s'habilitarà el jardí d'ús exclusiu per la gent gran amb un aforament limitat de deu persones. Pel que fa al CEO, es farà una obertura parcial de les instal·lacions, que inclourà el gimnàs, la piscina i els vestuaris. L'aformament serà limitat i l'accés haurà de ser sota reserva prèvia obligatòria. També serà parcial i amb cita prèvia la reobertura de la biblioteca, que mantindrà la sala de lectura tancada i només hi haurà el servei de préstec.L’edifici sociocultural L’Estudi també obre portes donant continuïtat a l’exposició ‘Gent del poble’ de Girasol Blanco, la qual s'ha reprogramat del 2 al 26 de juny, així com el Centre de natura de la Cortinada, que ho fa gairebé un mes després del que és habitual. El comú ha recordat que tots els espais comunals indicaran als usuaris els nous protocols amb normes i mesures a seguir per garantir la màxima seguretat a la ciutadania.

Sorteig dels horts

Una altra de les altres accions que s'ha dut a terme emmarcada en la represa de la normalitat, avui els apdrins d'Ordino han rebut la conformitat per tirar endavant la temporada d'hosrts socials amb deu demandes i un nou protocol a seguir. La cònsol menor d'Ordino i la consellera de Benestar Social han efectuat el sorteig de les parcel·les a la sala del consell i en absència dels hortolans. “D’aquesta manera agilitzem al màxim un servei que en circumstàncies normals ja estaria en marxa. Més que mai, l’hort pot ser una bona motivació per recuperar la normalitat d’aquest col·lectiu”, ha comentat Eva Choy.

tracking