L'Unicef reobre la botiga dels Encants Vintage el 2 de juny

La primera setmana s'haurà de demanar cita prèvia per WhatsApp

L'Unicef reobre la botiga dels Encants Vintage el 2 de junyArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Unicef reobrirà la botiga dels Encants Vintage eldimarts 2de juny, amb alguns canvis.Laprimera setmana s'haurà de demanar cita prèvia per WhatsApp al número 337049 per tal de facilitar el compliment de les mesures d'higiene i seguretat arran de lapan'demia. Els assistents trobaran la roba i els complements d'estiu de marca, així com peces novesi desegona mà. Una altra novetat serà que els diners de les vendes es destinaran a la nova col·laboració amb UnicefZambiaper donar el suport necessari a infants, pares i cuidadors dels centresInsakaper adquirir bones pràctiques saludables en la cura, la nutrició, l'educaciói el joc amb els fills.Aixímateix, el programa amb l'oficina del Congo, que es portava fent des de fa més de12anys, finalitzarà aquest any perquè han trobat altres vies de finançament que garanteixen la seva continuïtat. El 2019 prop de 7.000 infants es van beneficiar dels serveis de registre de naixements, accés a l'escola i protecció a la infància, i 6.000 més han tingut accés a aigua potable en 40 pobles i s'han instal·lat fonts d'aigua a 9 escoles i 7 centres de salut.

El Govern dona 75.000 euros per a infants amb discapacitats a Bhutan

El Govern ha aprovat fer una donació de 75.000 euros al projecte d'Unicef que es destina a nens amb discapacitats a Bhutan.

L'aportació forma part de l'acord de cooperació entre l'executiu i l'organització i són el tercer pagament en quatre anys que Andorra fa al projecte 'Assolir serveis sanitaris inclusius per als infants amb discapacitats a Bhutan'. La col·laboració entre el Govern i l'Unicef es va ferel maigdel 2018, quan es va acordar fer una donació anual fins al 2021. L'objecte del projecte és dotar d'un sistema operatiu de detecció precoç per aaquests infantsen totes les instal·lacions bàsiques de salut que hi ha als 20 districtes del país asiàtic i que els tres centres de referència puguin oferir cures especialitzades per a aquests nens i nenes. Els beneficiaris d'aquest projecte són 85.000 infants de fins a cinc anys per vacunar-se o per fer un seguiment del seu creixement, i 11.000 dones embarassades que reben consell sobre com prevenir anomalies congènites i les famílies amb nenes i nens que tinguin una afectació ja diagnosticada.

tracking