Un grup de sanitaris cubans emprèn el viatge de tornada

Tretze membres de la brigada mèdica van agafar un autobús ahir al vespre fins a Madrid on aquest matí han agafat un vol cap a casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tretze sanitaris cubans més van emprendre el viatge de tornada a casa aquesta ahir a les 12 h de la nit amb un autobús que els va portar a l'Aeroport de Madrid - Adolfo Suárez, des d'on aquest migdia tenien previst el vol cap al seu país. En la seva sortida de l'hotel on han estat allotjats tot aquest temps, els membres de la brigada cubana van ser acomiadats entre aplaudiments, en bona part dels seus companys. Una vegada a la capital espanyola, l'ambaixador de Cuba a Espanya, Gustavo Machín, els ha rebut abans d'embarcar.

Cal recordar que el diumenge al matí van fer una ruta turística pel país organitzada per Salut, Afers Exteriors i Andorra Turisme amb la qual van poder conèixer una mica més el Principat. A la tarda van muntar un acte de comiat a mode d'agraïment amb els ministres Joan Martínez Benazet i Maria Ubach, el director del SAAS, Josep Maria Piqué, i el cònsol general de Cuba a Barcelona, Alain González.

Després de gairebé dos mesos a Andorra ajudant a les tasques de contenció i tractament de la pandèmia, una part dels professionals de la salut ja ha deixat el Principat, tot i que encara resta un grup important que es manté a Andorra i hi seguiran uns dies més.

Un grup de sanitaris cubans emprèn el viatge de tornada

Un grup de sanitaris cubans emprèn el viatge de tornada

tracking