Xabier Ajona és el nou director de Naturlandia

El director deixa Ordino Arcalís i s'incorporarà a Camprabassa a partir del dia 1 de juny per redimensionar el projecte

Xabier Ajona és el nou director de NaturlandiaComú de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xabier Ajona deixa Ordino Arcalís i s'incorpora a la direcció general de Naturlandia en substitució d'Enric Ordóñez. El comú de Sant Julià de Lòria ha arribat a un acord amb el fins ara dirigent de Secnoa per buscar un canvi de rumb i redimensionar el projecte de Camprabassa perquè "sigui un revulsiu econòmic per a la parròquia".Un dels primers objectius que hi ha damunt de la taula és professionalitzar el consell d'administració.

L'acord s'ha rubricat aquest matí en una reunió del consell, en el qual també s'ha rescindit el contracte de prestació de serveis de la societat Fresh from the lab SL, representada per Ordóñez i que assumia la direcció executiva i estratègica del projecte. L'encarregat del control d'operacions del parc, Roger Vázquez, també deixa les seves funcions.

Ajona, que agafarà de manera efectiva el nou càrrec l'1 de juny, va arribar a la direcció d'Arcalís l'estiu del 2014 amb l'objectiu damunt de la taula de revitalitzar l'estació amb canvis substancials. Abans, el navarrès havia dirigit l'estació argentina de Chapelco, i anteriorment va tenir una etapa a Grandvalira. Durant aquests gairebé sis anys al capdavant de Secnoa, Ajona ha estat una part important de la transició des de Vallnord a la integració a Grandvalira. A més, ha apostat per les activitats d'estiu a Arcalís i les cites esportives internacionals, com el Freeride World Tour, entre altres esdeveniments.

tracking