El Sant Ermengol obrirà tres nivells de canvi de cicle

Els alumnes de sisè de primària, quart d'ESO i segon de batxillerat podran tornar al centre que no tindrà servei de menjador

El Sant Ermengol obrirà les classes de tres nivells de canvi de cicle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legi Sant Ermengol ha comunicat als pares que oferirà classes presèncials a partir del 2 de juny per als alumnes majors de sis anys i que canvien de cicle, seguint les recomanacions del ministeri d'Educació per obrir voluntàriament els centres després de la baixada de la incidència de l'epidèmia de coronavirus que va obligar a interrompre l'activitat lectiva el 13 de març . Els estudiants de sisè de primària, quart d'ESO i segon de batxillerat podran tornar a les aules només en horari de matí, no hi haurà servei de menjador ni transport escolar, com ha anunciat el Govern.

El centre ha establert un horari de 9 a 13 hores per als alumnes de 6è de primària per seguir els continguts que rebent virtualment i fer orientació i tutories. Per als de 4t de secundària l'horari es fixa de 8.30 a les 13.30 hores, amb les mateixes activitats, i en el cas dels estudiants de segon de batxillerat es treballarà de les 8 a 13.15 hores en classes de repàs i la preparació de la prova d'Evalució del Batxillerat per a l'Accès a la Universitat. Horaris que responen a les pautes del ministeri per fer entrada i sortida esglaonada per evitar la coincidència i l'aglomeració d'alumnes en els mateixos punts de les instal·lacions.

La resta d'escolars del centre educatiu continuaran rebent classes exclusivament virtuals com s'ha fet des de que es va decretar el tancament de les escoles per prevenir contagis de la Covid-19, com ha succeït a la majoria dels països.

tracking