Detinguda una dona per maltractar i amenaçar de mort la parella

Els agents van arrestar un home a Ordino per empentar un agent després d'informar-lo d'una sanció per fer de manera reiterada sorolls i cops de matinada

La policia desarticula un grup de tres lladres que es dedicava a robar perfums

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dissabte a la nit a Escaldes-Engordany una dona de57anys com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments envers la seva parella. El cos va ser requerit en un domicili particular arran d'una desavinença entre les dues persones que s'hauria produït, segons va poder saber la policia, per un deute econòmic. A conseqüència de la discussió, la detinguda havia esgarrapat el pit de la seva parella, que també presentava una "vermellor intensa" al coll, i l'havia amenaçat de mort.

Els agents també van arrestar la setmana passada un home de43anys a Ordino per un delicte contra la funció pública. La policia es va desplaçar de matinada fins a un domicili particular per uns sorolls i cops que provenien del pis d'aquest, el qual en ser informat del motiu de la intervenció es va mostrar amb una actitud despectiva cap a la policia, però que finalment es va calmar. Els agents van marxar del lloc dels fets, però van ser requerits de nou pel mateix motiu i van constatar els sorolls des de l'exterior de l'habitatge, van informar l'home que se l'imposaria una sanció, però aquest va desobeir reiteradament les ordes donades pels agents i va donar una empenta a un d'ells, motiu pel qual va ser detingut. Pel que fa a infraccions contra la seguretat del trànsit, la policia va arrestar un home de49anys dimecres 13 de maig al matí per causar un accident amb danys materials i conduir sota una taxa d'alcohol d'1,28 grams per litre en sang i dos conductors més el dissabte 16, un d'ells un home de55anys que a les 10 del matí circulava amb una taxa d'1,44 g/l i un altre de20anys amb 0,90 grams d'alcohol per litre en sang.

tracking