La Covid-19 també trunca la temporada d'Ordino Arcalís

L'estació no arriba a la previsió de 200.000 dies d'esquí venuts pel cessament de l'activitat 51 dies abans de l'esperat

La Covid-19 també trunca la temporada d'Ordino ArcalísOrdino Arcalís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ordino Arcalís no ha pogut complir amb els objectius marcats en el seu primer any d'integració a la marca Grandvalira Resorts degut al tancament anticipat per l'esclat de la crisi sanitària de la Covid-19. L'estació ha estat oberta 119 dies, des del 16 de novembre, la data d'obertura més precoç dels darrers anys, fins el 13 de març, quan tenien previst obrir fins el 3 de maig. Per tant, l'expectativa era mantenir-se oberta 170 dies, i van acabar fent-ho 51 menys.

Com en la resta d'estacions del país, fins el dia del tancament, les dades eren positives i lleugerament superiors en xifres comparant en percentatges als mateixos períodes d'anys anteriors. En el cas d'Ordino Arcalís, es van assolir 161.522 dies d'esquí venuts, quedant-se a poc menys de 40.000 dies dels 200.000 obtinguts la temporada passada, que va comptar amb 151 jornades.

En aquesta campanya, les precipitacions a Ordino-Arcalís han estat escasses quant a neu comparat a anys anteriors, però les temperatures suaus i els dies assolellats han permés llargues jornades d'esquí i el manteniment dels accessos oberts, amb només un dia de tancament. A més, s'ha pogut garantir l'obertura del 100% del domini.

Des de l'estació han constatat un bon comportament dels mercats, ambuna forta fidelització pel que fa als esquiadors de proximitat (Catalunya i el sud de França) i al públic intern, que ha crescut, i ambdós representen el 76% dels visitants. La resta provenen de l’estat espanyol i Portugal (18%), Regne Unit, Irlanda, Rússia i Ucraïna (3%) i d’altres llocs (3%). La mitjana diària d'esquiadors ha estat de 1.350, xifra que confirma que "la temporada ha estat una de les millors dels últims anys, en referència a afluència i facturació". En aquest sentit, destaquen que la projecció i promoció comercial conjunta amb Grandvalira Resorts ha estat clau.

Per altra banda, Ordino Arcalís també ha comptat amb unbalanç positiu quant a la valoració dels clients, amb un índex global de satisfacció d'un 8,61 i un 100% en la recomanació de l'estació.

Finalment, des de l'estació han destacat que es treballa amb la possibilitat d'obrir una part de les activitats de la temporada d'estiu, però estan estudiant les circumstàncies i prendran una decisió a partir de les indicacions del Govern.

tracking