Agraïment multitudinari a l'hospital

Coincidint amb el darrer dia d’aplaudiments, una setantena de motoristes, entre els quals hi era el ministre de Salut, han anat a la porta del centre a homenatjar el personal sanitari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’entrada en les diferents fases del desconfinament, els aplaudiments diaris als sanitaris des dels balcons en agraïment a la tasca que fan s’han anat esmorteint a mesura que passen els dies. A les xarxes socials, ha sorgit la iniciativa de cloure els mes de dos mesos d’homenatges diaris als balcons de la millor manera possible, amb l’ovació més gran que s’hagi fet fins el moment.

Davant d’aquesta proposta, la Penya Motorista l’Esquirol, i amb col·laboració amb la Federació Motociclista d’Andorra, ha fet una crida entre els seus socis per fer un agraïment especial als sanitaris. A les 19 h, una setantena de motoristes s’han dirigit a la porta de l’hospital per oferir amb un sonor aplaudiment com a mostra d’agraïment als sanitaris pel seu esforç durant la lluita contra la Covid-19.

També s’ha inclòs en l’ovació al ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, que va ser soci de la Penya l’Esquirol fa molts anys, i s’ha sumat als motoristes que s’han desplaçat a l’hospital amb la seva moto.

Per altra banda, a les 20 h s'ha realitzat el tradicional repic de campanes, però de molta més durada del que es fa habitualment, per tal d'afegir-se a la proposta de cloure de la millor manera possible aquests agraïments a un dels col·lectius que més ha treballat durant tot aquest temps i sempre des de la primera línia.

Agraïment multitudinari a l'hospital

tracking