educació

L'escola Agora rep autorització per impartir el batxillerat internacional

Es començarà a impartir a partir del setembre i la situa com una escola del món IB

L'escola Agora rep autorització per impartir el batxillerat internacionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agora International School Andorra començarà a impartir el curs 2020-2021 la titulació en batxillerat internacional. Així ho va fer saber el mateix centre educatiu en un comunicat on anunciava que havia rebut l’autorització pertinent per tal de poder oferir aquesta nova graduació acadèmica. La mateixa directora del centre, Clara Pintat, es va mostrar molt satisfeta de poder impartir el batxillerat internacional, i va dir que “és un plaer enorme rebre aquesta notícia i entrar a formar part de les escoles del món IB. El nostre objectiu és oferir la millor experiència educativa per a qualsevol estudiant; proporcionar un ensenyament centrat en l’alumne. Aquest fet és el resultat de la dura feina que hem fet tots a Agora en els últims anys. Aconseguir aquest estatus és una prova que som una escola internacional i que estem a l’avantguarda de l’ensenyament”.

Cal destacar que els alumnes que decideixin cursar el batxillerat internacional reben un complet però a la vegada exigent currículum, que és acceptat per totes les universitats del món. En el mateix comunicat Agora va destacar que aquest “és un model de futur que serà clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, afavorint que aconsegueixin les seves fites en el context internacional”.

El batxillerat internacional es ve a sumar a l’oferta educativa del centre, que ara mateix ja impartia el batxillerat dual espanyol-estatunidenc; una doble titulació que permetia als seus estudiants poder accedir a les universitats nord-americanes.

tracking