MoraBanc obrirà totes les oficines a partir del proper dilluns

L'entitat bancària recomana seguir utilitzant les eines telemàtiques i evitar les gestions presencials sempre que es pugui

MoraBanc incrementa en un 4,5% el benefici, que se situa en 25,1 milionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb la tercera fase de reactivació econòmica, i després d'unes setmanes en les quals s'ha reduït l'atenció al públic presencial com a mesures de prevenció de la Covid-19, MoraBanc ha informat que a partir del dilluns 18 de maig obrirà totes les seves oficines. L'horari i l'aforament variarà en funció de la parròquia, i en tots els casos s'obrirà de dilluns a divendres. Les oficines d'Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, La Massana, Encamp i Sant Julià de Lòria estaran obertes de 9 h del matí fins les 14.30 h, mentre que a Canillo i Ordino l'horari obriran de 9 h a 12 h. Pel que fa al Pas de la Casa, l'horari es limitarà de les 9.30 h a 12.30 h.

Des de l'entitat bancària han assegurat que la reobertura es fa "amb lesmàximes garanties de seguretat possibles seguint les consignes i recomanacions del Govern". En aquest sentit, han exposat que els professionals de l’equip del banc han rebut el material i la manera de procedir per minimitzar el risc, i s’ha posat a disposició dels clients les recomanacions de seguretat a seguir a dins de les instal·lcions.

A més, han recomanat seguir utilitzant les eines telemàtiques de què disposa per fer les operacions bancàries i evitar sempre que sigui possible les gestions presencials. A més, ha recordat que l'accés a les oficines es farà amb una aforaments limitats.

tracking