Dret

Tretze candidats es presenten a les dues places de notari

Dos batlles, una en excedència, tres exbatlles, set advocats en exercici i un exoficial de notaria participaran en les oposicions

El Govern prorroga la data límit del concurs de notaris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tretze candidats s'ha presentat a les dues places de notari que l'executiu va anunciar a través delButlletíOficial delPrincipatd'Andorra (BOPA) el passat març després de modificar la convocatòria inicial, que només era d'una. Els candidats són la batlle en excedència Maria Àngels Moreno, el batlle Xavier Colom, els exbatlles Jordi París, Jordi Junyer i Sònia Baixench (aquests dos últims ara treballant com advocats), els advocats en exercici Carme Perna, Arjan Jethani, Mònica Mirabet, Sandra Vilanova, Josep Garcia Badia, Margarita Marticella, Maria del Mar Brites i l'exoficial de la notaria Ferrandiz Àlex Isanta.

El termini per a presentar tota la documentació necessària per a participar a les oposicions ha finalitzat avui a les 15.30, ja que el Govern va allargar també el període per inscriure's arran de la situació per la pandèmia, i dilluns el tribunal analitzarà si els candidats compleixen els requisits per continuar en la fase de selecció.

La datade lacelebració dels exàmens s'ha mantingut al setembre, on els candidats hauran de demostrar els seus coneixements en 162 temes: 94 de dret civil, 13 de dret fiscal, 21 de mercantil, 24 de dret notarial i 10 d'administratiu. Amb la baixa de JosepEstañol, actualment Andorra només compta amb tres notaris: IsidreBartumeu, Joan Carles RodríguezMiñanai RosaFerrandiz.

tracking