Finances

Banco Alcalà torna a tenir beneficis

L'entitat guanya 231.000 euros a l'exercici del 2019 després de les pèrdues de l'any anterior

Banco Alcalá es querella per estafa contra l'anterior CEO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Banco Alcalá, la filial Crèdit Andorrà a Espanya, ha aconseguit uns guanys de 231.000 euros al tancament del 2019 que tornen l'entitat a la senda dels beneficis després d'haver registrat pèrdues durant el 2018. L'entitat ha tingut un increment del volum de negoci a l'últim exercici d'un 12,4% fins arribar als 2.204 milions en un any de creixement de tots els negocis de banca privada al país veí.

El director general de Banco Alcalá, Marcos Ojeda, afirma que “els resultats del 2019 reforcen el nostre model de negoci, en el qual donem prioritat a l’optimització de tots els processos per oferir el millor servei especialitzat als nostres clients, amb una oferta diferencial i completament especialitzada", segons informa Crèdit Andorrà en un comunicat, on s'afegeix que l'entitat treballa "de forma molt intensa per impulsar la digitalització i la innovació tecnològica”. Banco Alcalá té oficines a Madrid, Barcelona i València i ha incrementat la plantilla fins a 80 persones.

El bon resultat de Banco Alcalá coincideix amb un tancament positiu d'Andbank Espanya ha aconseguit un rècord de beneficis l'últim any amb 10,9 milions d'euros de guanys, un 38% més.

tracking