Martínez Benazet compareixerà el 19 de maig en comissió al Consell

El ministre de Salut ja va anunciar que havia demanat parlar davant els grups parlamentaris

Martínez Benazet compareixerà el 19 de maig en comissió al ConsellConsell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Martínez Benazet compareixerà en la comissió legislativa de Sanitat al Consell General el proper dimarts dia 19 de maig a les 11 h. Aquesta convocatòria arriba després de la demanda que va fer el propi ministre de Salut fa tot just una setmana arran de les crítiques del cap de l'opisicó, Pere López, que va dir que "no volia comparéixer".MartínezBenazetva comentar aleshores que ell sempre ho ha fet durant la pandèmia "davant de tots els ciutadans" així com "amb reunions telemàtiques amb l'oposició" i va comentar que "no em facappor ni tinc res a amargar perquè totes les decisions que prenem estan fonamentades i són transparents".

Sigui com sigui, els grups parlamentaris podran demanar tot el que vulguin al ministre de Salut el proper dilluns. Martínez Benazet parlarà de l'estat actual de la crisi sanitària,de l'estudi d'immunitat de la població i el seu abast legal, així com la previsió de les diferents etapes del desconfinament.

Per la seva banda, la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, compareixerà demà a les 10 hores en la comissió legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports, amb un únic punt en l'ordre del dia: les accions dutes a terme per la seva cartera i les previsions futures en el marc de la pandèmia de la Covid-19.

També el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, durà a terme una compareixença en comissió legislativa. Serà aquest divendres a les 10 h i farà un balanç de la situació econòmica de la Covid-19 fins a la data davant els grups. Cal recordar, però, que aquest dijous a la tarda hi ha prevista una sessió ordinària al Consell General.

tracking