Els sanitaris cubans ajuden en la recuperació de 468 positius

El cap de la brigada, Luis Enrique Pérez, ha detallat a un mitjà llatinoamericà que des de principis d'abril han atès més d'11.370 pacients

Els sanitaris cubans s'afegeixen a les mostres de suportDiari d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els professionals de la salut cubans que es troben al país hanajudaten la recuperació de 468 casos positius per Covid-19, segons ha fet saber el cap de la brigada mèdica de Cuba,LuisEnriquePérez, en una entrevista telemàtica a un mitjà llatinoamericà. Pérez ha destacat els resultats aconseguits amb els 39 sanitaris de l'illa caribenya a Andorra, fet que ha ajudat a baixar la corba epidemiològica, i ha explicat que la situació al país "ha millorat molt" i que darrerament s'ha viscut "un augment de les altes hospitalàries".

El cap de la brigada afirma que des de principis d'abril han realitzat més d'11.370 atencions a pacients, dels quals 3.508 malalts es van visitar a l'hospital i a El Cedre, i que els sanitaris cubans ha fet 252 procediments mèdics a infectats per coronavirus. Així mateix, Pérez ha detallat que 25 llicenciats en infermeria han efectuat 10.339 procediments i 226 cures.

tracking