Infraestructures

Les obres del vial de Sant Julià es tornen a posar en marxa

La primera tasca represa és l’enquitranament i també es preparen noves places d’aparcament

Les obres del vial de Sant Julià es tornen a posar en marxaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del nou vial de la parròquia de Sant Julià de Lòria s’han tornat a reprendre. La primera de les tasques que es van dur a terme en aquest punt va ser l’enquitranament del terreny, concretament a la seva part baixa. Cal recordar que aquestes obres s’han pogut tornar a activar gràcies al fet que el sector de la construcció forma part de la fase dos del desconfinament, i per tant s’ha pogut reactivar l’obra pública, tal com va informar el mateix comú a través d’una piulada del seu compte de Twitter.

L’enquitranament només va ser la primera de les accions que es van portar a terme ahir al vial. Ja que també es va procedir a pintar la senyalització horitzontal que hi haurà. En aquesta fase, també es va procedir a senyalitzar tota la zona blava que hi haurà, que permetrà l’aparcament de fins a 33 turismes. Igualment, s’hi habiliten un total de 29 aparcaments fins al carrer d’Isidre Valls i 11 places de zona comercial. A més a més, també es van considerar places de caràcter especial i s’hi va destinar una plaça per a persones amb mobilitat reduïda. Les motocicletes tindran també el seu espai i se’ls van assenyalar 8 places d’estacionament.

Finalment, es va completar la distribució de la calçada amb la senyalització de les parades d’autobús. Així doncs, el nou vial comptarà amb un total de 5 parades per tal que el transport públic pugui transportar les persones que vulguin fer-ho. Amb aquesta represa de les obres s’espera que la finalització del vial de Sant Julià pugui estar enllestida aviat.

tracking