Lleure

Majoral afirma que la viabilitat del ràfting "és molt dubtosa"

Els concursos per la prestació de servei de l'activitat i per construir el passeig llarg del riu Valira han quedat deserts

Majoral posa en mans de FEDA el ràftingFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte del ràfting a Sant Julià de Lòria, una de les grans apostes de l'antic cònsol major, Josep Miquel Vila, ha caigut definitivament després que el comú hagi declarat desert el concurs per la prestació de servei de l'activitat. El cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, ja va descartar el ràfting a principis de la legislatura després de posar-ho en mans de FEDA. El seu director, Albert Moles, va deixar clar després de la prova de cinc dies de l'estiu passat que no n'era partidarija que es requeria molta aigua per poder dur a terme de manera regular l'activitat. Amb la publicació al BOPA del concurs desert, Majoral ha reafirmat que "la seva viabilitat és molt dubtosa".

Per altra banda, el comú també ha declarat desert el concurs del passeig llarg del riu Valira, que havia d'anar des del casc urbà de Sant Julià de Lòria fins a la frontera del riu Runer. Aquest projecte ja estava adjudicat però el cònsol ha recordat que estava condicionat al ràfting, i en caure aquest ha afectat al passeig. "Un altremotiu és l'econòmic, ja que el cost del passeig del riu estava xifrat al voltant de l'1,6 milions d'euros i en els moments que estem vivint és un dels motius de molt pes pel qual la corporació laurediana no pot fer front a aquesta despesa", ha explicat Majoral.

tracking