Andorra la Vella preveu reduir tres milions del pressupost

El consell de comú ha acordat per unanimitat rebaixar un 50% els preus vigents dels consums del subministrament d’aigua, tant per a particulars com per a empreses, entre el 14 de març i el 14 de juny

Andorra la Vella preveu reduir tres milions del pressupostComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella té prevista una reducció de 3 milions d’euros pel que fa a la partida pressupostària del 2020. Així ho ha explicat la cònsol major, Conxita Marsol, durant la sessió de comú celebrada aquest matí al Centre de Congressos de la capital. La cònsol ha explicat que a causa de la Covid-19, la corporació té la necessitat de modificar el pressupost, tot i que encara estan amb reunions avançant amb el tema. “Pensem que encara tenim temps per prendre decisions al respecte” ha subratllat. Amb això, ha informat que els caps d’àrea estan treballant per buscar aquesta reducció i d’aquesta manera “buscar un equilibre entre els ingressos i les despeses”. Entre les mesures adoptades, el consell de comú ha acordat per unanimitat rebaixar un 50% els preus vigents dels consums del subministrament d’aigua, tant per a particulars com per a empreses, corresponents al segon trimestre, és a dir, entre el 14 de març i el 14 de juny per tal d'ajudar a la ciutadania a reduir despeses.

La màxima responsable del comú també ha explicat que la setmana que ve es podrien iniciar les obres al Centre esportiu delsSerradells, adjudicades per 4,1 milions d’euros a Locubsa a principi de març, tot i que “cal veure si el sector de la construcció es reprèn aquest pròxim dilluns tal com està previst”.

Andorra la Vella preveu una reducció de 3 milions en el pressupost del 2020

tracking