pandèmia mundial

Espot respondrà demà a preguntes de la ciutadania

Les persones que vulguin fer arribar les qüestions al cap de Govern poden enviar un correu electrònic a preguntes@govern.ad indicant nom, cognoms i número de cens

El cap de Govern respondrà demà a les preguntes de la ciutadaniaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, compareixerà demà a les 20 hores per televisió per respondre a les preguntes de la ciutadania relacionades amb la situació d'emergència sanitària. Les persones que vulguin fer arribar les consultes a Espot ho poden fer indicant el seu nom, cognoms i número de cens a través del correu electrònic preguntes@govern.ad, que estarà operatiu des d'avui fins dissabte a les 17 hores. La voluntat del Govern és donar resposta durant una hora a les qüestions d'interèsgeneral i no a casos particulars i a la compareixença es farà saber el nom i cognoms de la persona que realitza la pregunta per tal d'oferir una contestació més personalitzada.

Confirmats dos vols a l'Argentina

El ministre portaveu, Eric Jover, ha destacat a la roda de premsa d'actualització sobre l'emergència sanitària que 14 temporers argentins podran retornar al seu país en dos vols que estan previstos per diumenge. Jover ha puntualitzat que es tracta de persones en situació vulnerable, amb alguna afectació o dones embarassades, i que els avions sortiran des de Madrid. Tot i que ha instat a la prudència, el ministre ha afirmat que els vols ja estan confirmats i que el Govern segueix treballant a nivell internacional per intentar repatriar a la resta de temporers que es troben a Andorra.

tracking