Recollida de ponxos de plàstic per si falten bates a l'hospital

Una iniciativa ciutadana amb personal del SAAS ha posat en marxa una campanya per recollir impermeables que es poden fer servir com a material de protecció

Recollida de ponxos de plàstic per si falten bates a l'hospital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una iniciativa ciutadana amb la implicació de personal del SAAS ha posat en marxa una campanya de recollida de ponxos de plàstic per fer-los servir com bates de protecció per atendre pacients amb coronavirus. Els impulsors de la mesura apunten que podria fer falta material sanitari per dificultats de transport perquè arribi al país o per l'augment de pacients i que aquests impermeables es farien servir com a bates momentàniament tot i que no sigui la protecció més adequada.

Les persones interessades a donar ponxos han d'enviar un correu a l'adreça impermeablehospital@gmail.com indicant el telèfon i l'adreça perquè els passin a recollir.

El SAAS ha fet públic un avís en xarxes socials demanant que no es porti material al centre, que encara no és necessari i que no hi hagi desplaçaments a l'hospital, que la ciutadania es quedi a casa. S'agraeix la iniciativa ciutadana però remarquen que no fa falta material sanitari.

tracking