El fill d'un home ingressat a l'hospital amb la Covid-19 denuncia falta d'informació

L'home critica que reben una trucada al dia sobre l'estat del pare i que es van assabentar que l'havien traslladat d'El Cedre dia i mig després de sortir de la residència

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fill d'un pacient amb coronavirus ingressat a l'hospital ha fet públic un vídeo a les xarxes socials per denunciar la falta d'informació que assegura pateix la família. L'home, Ángel de Andrés, critica que només reben una trucada cada 24 hores de la doctora que l'està tractant i que els van anunciar el trasllat des d'El Cedre a l'hospital dia i mig després de fer-ho a més de destacar que van saber que el pare era positiu per les dades que va fer públiques el ministre a la roda de premsa.

Ángel de Andrés reclama que hi hagi un grup de voluntaris que informi les famílies perquè no han de ser els metges els que "perdin el temps al telèfon" per parlar sobre els pacients quan n'han d'atendre a d'altres i demana que si no li deixin anar a estar amb el pare. L'home recalca que el pare és un home gran amb alzhèimer que no es val per ell mateix i que el que pitjor porten és saber que està sol i no poder estar amb ell per ajudar-lo i demana al ministre que solucioni aquesta situació i que tinguin almenys dues trucades diàries i si cal ell mateix hi anirà a cuidar-lo.

La crítica és també perquè afirma que avui no hi ha ningú que agafi el telèfon al ministeri de Salut i emfatitza que aquest matí ha estat especialment dur perquè quan s'ha despertat el primer que ha vist ha estat la notícia que un home de l'edat del seu pare havia mort amb la Covid-19 i no sabia si era ell.

Àngel de Andrés ha fet pública la queixa contra Salut a Facebook

tracking