El Copríncep Vives demana "calma i serenor" a la ciutadania

El Copríncep episcopal ha volgut transmetre un missatge d'agraïment a les autoritats i al personal que es troba treballant per combatre el contagi del coronavirus i ha subratllat la importància de les recomanacions, la cooperació i la solidaritat

El Copríncep Vives demana "calma i serenor" a la ciutadaniaBisbat d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha transmès un missatge de calma i serenor a la ciutadania arran de la situació que està vivint el país pel Covid-19. Vives, que ha fet aquesta tarda un discurs televisat per ATV, ha agraït la dedicació de les autoritats per trobar solucions a la crisi i l'entrega i generositat del personal sanitari i educadors, així com dels treballadors que es troben als serveis bàsics, i ha demanat a la població que no es deixi paralitzar ni angoixar per la desconeixença de la infecció i faci cas a les recomanacions. Així mateix, el Copríncep episcopal ha subratllat la importància de la cooperació durant el confinament amb creativitat personal i familiar tenint sempre present l'ajuda a qui ho necessiti. "Ens hem d'unir com a país, entorn d'aquells que lideren la resposta a aquesta crisi inesperada de dimensió global. Fem pinya i guanyarem aquesta batalla contra el coronavirus i les seves conseqüències. "Virtus, Unita, Fortior"" ha emfatitzat.

Vives també ha donat les gràcies a totes aquelles accions solidàries que s'estan realitzant durant aquests dies, ha fet públic que cada dia ora pel Principat i per la Diòcesi d'Urgell, pels afectats i malalts del món i ha conclòs el discurs amb una pregària a la Mare de Déu de Meritxell. "Estic convençut que de les crisis i del sofriment, podem ressorgir més forts, més solidaris, i més lliure".

Vives demana millorar la situació de les pensions i el lloguer

tracking