Xavier Espot dona negatiu a la Covid-19

Martínez Benazet ha informat que el cap de Govern tenia un refredat i se l'ha fet la prova que ha revelat que no està contagiat

Xavier Espot dona negatiu al Covid-19SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Salut ha anunciat que el cap de Govern, Xavier Espot, pateix un refredat i que se li va fer la prova de coronavirus per detectar si s'havia contagiat i el resultat ha estat negatiu a la Covid-19. Joan Martínez Benazet ha comentat que els membres de l'executiu es troben bé, que ell té tos com li succeeix puntualment, que el ministre portaveu Eric Jover té una mica d'afonia i ha apuntat que tots els integrants del Govern "estem una mica cansats pel ritme que portem però ens queda molta energia per seguir liderant aquesta crisi com correspon".

Martínez Benazet han comparegut a primera hora de la tarda com estan fent des de l'inici de l'emergència sanitària però avui amb una separació per guardar la distància de prevenció per evitar contagis.

Espot i el ministre Gallardo s'han reunit avui amb la sindicatura i els grups parlamentaris per informar sobre les mesures econòmiques que prepara l'executiu per afrontar la crisi del coronavirus. El ministre Jover ha manifestat que la trobada s'ha desenvolupat "en un molt bon ambient de treball" i que hi ha voluntat de tots els grups de trobar consens i que la llei omnibus que es prepara tingui el suport de tot el Consell General.

tracking