Espot presenta les propostes urgents de la Llei òmnibus als grups parlamentaris

El cap de Govern s'ha reunit al Consell General amb la Sindicatura i els presidents de les formacions polítiques per explicar el paquet de mesures socials i econòmiques contra el coronavirus i recollir les seves aportacions

Espot presenta les propostes urgents de la Llei òmnibus als grups parlamentarisFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha presentat avui les propostes urgents que podria incloure la futura Llei òmnibusamb relació alpaquet de mesures socials i econòmiques pel coronavirus. Espot ha mantingut una reunió amb els presidents dels grups parlamentaris i la Sindicatura per tal que els parlamentaris tinguin constància i facin aportacions. En aquest sentit, Pere López, president del grup socialdemòcrata, ha demanat més accions i determinació per part del Govern per tal que la iniciativa de quedar-se a casa sigui més efectiva, ja que "hi ha massa persones mobilitzant-se i compartint espais i llocs de treball". López ha demanat a l'executiu que revisi el decret, particularment pel que fa al sector de la construcció i d'altres que requereixen una acumulació de persones i ha defensat la necessitat de reforçar les actuacions cap a les persones que estan patint la crisi del coronavirus, com la gent gran que es troba hospitalitzada en una residència o que està sola a casa i sense poder rebre visites dels familiars.

La trobada entre Xavier Espot, els representants del Consell General i els caps de les formacions polítiques també ha servit per acordar la celebració d'una reuniódiàriaentre el cap de Govern, la Sindicatura i els presidents dels grupsparlamentarisper talde tenir un canal de comunicació obert per a l'intercanvi d'informació.

tracking