Els comuns anul·len la recollida de residus grans al carrer

Les administracions comunals adverteixen que no portaran grans objectes al centre de la Comella per contribuir a frenar la propagació del coronavirus

Els comuns anul·len la recollida de residus grans al carrerArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els set comuns han anunciat que s'anul·la el servei de recollida de residus voluminosos del carrer i han fet una crida conjunta a la ciutadania per demanar que no es deixin aquests tipus d'objectes a la via pública -matalassos, mobles o televisors- perquè durant uns dies no se'n portaran al Centre de Tractament de la Comella per evitar l'extensió del Covid-19. Les corporacions parroquials informen que aquests objectes voluminosos s'han d'emmagatzemar a les deixalleries comunals i reclamen que no se'n portin a aquests espais perquè hauran de tancar les portes quan arribin al màxim de capacitat.

ENCAMP

El comú d'Encamp ha comunicat noves mesures que activarà a partir de demà per assegurar la prestació del servei públic davant l'emergència sanitària. Es reduirà l'horari d'atenció a la ciutadania de 8 a 14 hores en les dependències de la casa comuna, allargaran el termini de presentació a concursos públics un mes i se suspendrà el servei intern de transport de viatgers al Pas de la Casa per a la temporada d'hivern, fins a nou avís.

tracking