Andorra Telecom reforça la connectivitat per garantir el teletreball

L'agència comercial obrirà l'oficina comercial només al matí i preveu un dispositiu de 70 persones que estaran de guàrdia permanentment

Andorra Telecom bloqueja un atac massiu de missatges amb remitent desconegutARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom ha anunciat que les millores que s'han fet en la xarxa d'Internet, en les connexions internacionals i el reforç de la telefonia mòbil garanteixen l'increment de trànsit que es pot produir amb el teletreball que moltes empreses han començat a fer per la crisi del coronavirus. El director general de la companyia, Jordi Nadal, remarca que "estem preparats per a un consum dues vegades superior als màxims registrats en hores punta", el que permet que les famílies puguin treballar des de casa, es puguin utilitzar aplicacions de missatgeria, les de xarxes socials, veure la televisió o usar plataformes de continguts audiovisuals, en un comunicat fet públic aquest matí.

La companyia ha informat que l'estructura de la xarxa d'Internet s'ha ampliat fins als 70 GB i la sortida a l'exterior "està garantida amb les connexions de fins a 30 GB tant amb França com amb Espanya". La telefonia mòbil s'ha potenciat ampliant la velocitat de la xarxa mòbil 4G fins a 1Gbps a la capital, Escaldes i el Pas de la Casa per assegurar "un ús intensiu en períodes de màxima afluència". Andorra Telecom activa a més un dispositiu amb 70 persones "permanentment de guàrdia" que inclou tècnics de camp, amb l'objectiu de "garantir la continuïtat d'un servei fonamental som són les telecomunicacions".

Les mesures excepcionals per intentar frenar la propagació del coronavirus fan que Andorra Telecom canviï l'horari d'atenció al públic a l'oficina comercial, que serà només de les 8.30 hores del matí a les 15.30 hores de la tarda i es limitarà a "qüestions essencials que no es puguin fer a través de canals no presencials i relacionades amb la connectivitat" i no hi podrà haver més de tres clients a les instal·lacions. La companyia també afavoreix els teletreball als seus empleats, separa físicament els equips de treball i realitza les reunions amb teleconferència.

tracking