Pandèmia mundial

FEDA ajorna pagaments i Andorra Telecom obre els canals de televisió

L'entitat de telecomunicacions ofereix sense cost addicional el paquet Total Plus mentre que FEDA no tallarà l'electricitat per impagament

Andorra Telecom apuja el preu dels paquets de futbolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AndorraTelecomi FEDAhandifósmesures solidàries en el marc de la situació pel coronavirus. En aquest sentit, l'entitat de telecomunicacions ha obert els canals de pagament que formen part del paquet Total Plus per a tots aquells clients que tinguin contractada la televisió per fibra. La iniciativa es fa per ajudar a aconseguir que la gent es quedi a casa per evitar l'expansió del coronavirus i poder així gaudir de pel·lícules als canals MovistarEstrenos, Disney, sèries i esports. Tots els clients que vulguin veure els canals gratuïtamenthaurandereiniciarel descodificador.

Pel que fa a FEDA, la parapública ha fet públic que, mentre durin les mesures excepcionals pelCovid-19, no es farà cap tall de subministrament elèctric, ni per impagament. Segonsha explicat FEDA a través de les xarxes socials es volcontribuir a "pal·liar els efectes econòmics negatius del coronavirus". Així mateix, la parapúblicaajornaràfins a12mesos sense interessosels cobramentsde les factures d'electricitat a les empreses o autònoms que ho necessitin a causa de la situació pel coronavirus.

tracking