sanitat

Donen d'alta el jove ingressat per coronavirus

L'únic positiu per la malaltia que s'ha donat al país surt de l'hospital després de dos analítiques negatives

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove de 20 anys que va donar positiu per coronavirus després d'un viatge a Milà ja ha rebut l'alta hospitalària i no és necessari que faci cap tipus d'aïllament. La decisió mèdica arriba després que el pacient donés negatiu en les dues darreres analítiques que se li han fet, la qual cosa vol dir que ja no transmet la malaltia. D'altra banda, l'altra jove que romania ingressada en aïllament a l'hospital per la sospita que podia haver contret el virus ha donat negatiu en les proves i, per tant, també rebrà l'alta.

A hores d'ara, segons va informar el ministeri, ja no hi ha cap pacient pendent de diagnòstic i només resten en aïllament domiciliari catorze persones: dotze que pertanyen a l'entorn més proper del jove ja donat d'alta i dues que van compartir avió amb un home que després va ser diagnosticat amb coronavirus.

El ministeri de Salut va insistir en la recomanació de no viatjar a les zones amb més presència de la malaltia: la Xina, Japó, Singapur, l'Iran, Corea del Sud i quatre regions d'Itàlia.

tracking