Detingut un home per cremar un cotxe al pàrquing de l'Estadi Comunal

Els fets han succeït a les 2.25 hores de la matinada i hi ha hagut danys al càmping Valira, situat al costat de l'aparcament

Detingut un home per cremar un cotxe al pàrquing de l'Estadi Comunal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut un home aquesta matinada per l'incendi d'un vehicle que estava estacionat al pàrquing de l'Estadi Comunal, a l'avinguda Salou. Els fets han succeït a les 2.25 hores i les flames han estat sufocades pels bombers que no han pogut evitar que el Range Rover hagi quedat destrossat al pàrquing on resta aquest matí en una zona acordonada. El cap de guàrdia dels bombers ha explicat que el vehicle calcinat estava sol i que no hi ha hagut afectació a cap altre cotxe ni s'ha registrat cap dany personal.

El mateix arrestat podria ser l'autor del trencament de vidres que s'ha produït al bar del càmping Valira, situat al costat de l'aparcament, en una temptativa de robatori que la policia investiga ja que han intentat forçar la porta de l'establiment.

El vehicle cremat estava estava estacionat a prop de les places per a camions i el propietari, que ja ha presentat una denúncia pels fets, el deixa habitualment allí des de fa un any sense que s'hagi registrat mai cap problema.

Detingut un home per cremar un cotxe al pàrquing de l'Estadi Comunal

tracking