Salut

Nou brot d'urticària a l'escola francesa d'Ordino

Una vintena d'alumnes i dos adults, que ja havien estat afectats durant el primer episodi, han presentat novament els símptomes i la direcció ha avisat a totes les famílies que vulguin recollir els infants

Joan Martínez Benazet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escola francesa d'Ordino ha patit avui un nou brot d'urticària, que aquesta vegada ha estat molt lleu, segons han informat des del Govern aquest matí al Diari. En total, una vintena de nens i dos mestres, que ja havien estat afectats durant el primer episodi que es va produir dimarts i que són del mateix grup, han tornat a presentar els símptomes i han estat atesos en el centre per una dotació delSUMque s'ha desplaçat fins a l'escola, on també hi han anat la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, EsterVilarrubla, el ministre de Sanitat, Joan Martínez Benazet, i els cònsols d'Ordino, Josep Àngel Mortés i Eva Choy.

Segons ha publicat Govern a través de Twitter, cap dels afectats pel brot d'urticària ha estat traslladat a l'hospital i han evolucionat de manera favorable. El centre també reubicarà els alumnes de maternal en un edific proper i tancarà la zona de les afectacions on s'inclourà el lavabo i el passadís, mentre que les autoritats sanitàries seguiran treballant tot el cap de setmana per esclarir l'origeni els motius dels episodis i realitzar les proves microbiològiques. La direcció de l'escola francesa d'Ordino ha avisat a les famílies dels afectats per mantenir-los informats de la situació i els altres infantshan estat traslladatsa altres espais com a mesura preventiva. Els pares que han pogut recollir els seus fills i les instal·lacions han seguit obertes fins a les 16 hores. La setmana que ve l'activitat lectiva es reprendrà amb normalitat, tot i que els alumns s'ubicaran en diferents espais.

Els cònsols d'Ordino es dirigeixen a l'escola francesa

Nou brot d'urticària a l'escola francesa d'Ordino

Nou brot d'urticària a l'escola francesa d'Ordino

Intoxicació massiva a l'escola francesa d'Ordino

tracking