Trànsit

Una esllavissada obliga a tallar l'N-260 entre la Seu i Martinet

La circulació per la carretera d'accés a Andorra està prohibida en ambdós sentits fins a la tarda, mentre els tècnics estudien si es pot obrir un carril amb seguretat

Una esllavissada obliga a tallar l'N-260 a Pont de BarCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una esllavissada causada pel mal temps ha obligat a tallar l'N-260 entre els municipis de la Seu d'Urgell i Martinet, a l'altura de Pont de Bar, segons ha informat el servei de trànsit de la Generalitat de Catalunya a través de Twitter. La circulació pel tram de carretera quedonaaccésa Andorra està prohibida enambdóssentits des de les 11 hores del matí, mentre els tècnics determinen si es pot obrir un dels carrils amb seguretat durant la tarda. La zona, que ja estavareforçada amb una malla de protecció contra l'avinguda de roques, ha cedit per la quantitat de terra i roques acumulades.

Els afectats poden dirigir-se als diversos punts d'informació que el servei de trànsit ha instal·lat al punt quilomètric 226, a la Seu d'Urgell, i al 194, a la cruïlla d'accés de la C-16 a l'N-260.

El temporal Gloria també està provocant afectacions a França i l'RN-116, que passa per Vilafranca de Conflent, es troba tallada al trànsit en ambdós sentits per un desprendiment de terra.

Una esllavissada obliga a tallar l'N-260 a Pont de Bar

Una esllavissada obliga a tallar l'N-260 a Pont de Bar

tracking