Pressupostos

Partida d'1,12 milions d'euros per reduir el preu del transport públic

L'objectiu és disminuir les tarifes actuals en un 20% i d'aquesta forma fomentar l´ús del transport públic

Partida d'1,12 milions d'euros per millorar el servei d'autobusosLiberals d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups de la majoria han presentat avui les esmenes al Projecte de llei del Pressupost del 2020 entre les que es troba una partida d'1,12 milions d'euros per "millorar les condicions de servei de les línies d'autobusos nacionals", segons han indicat en un comunicat. Reduir les tarifes vigent en un 20% per fomentar l'ús del transport públic és l'objectiu principal.

Altra de les esmenes més destacades ha estat la d'habitatge on es pretèn destinar 4,5 milions d'euros per a la construcció d'habitatges d'ús social. Una dotació que es suma a la desena de milions previstos per capitalitzar i activar els fons publicoprivat d'habitatge que va sorgir de la venda d'accions d'Avatel per part d'Andora Telecom.

El grup parlamentari Terceravia+Unió Laurediana+Independents ha presentat un total de 17 esmenes amb les que vol reduir en 101 milions d'euros les despeses per als pròxims quatre anys i així "augmentar la capacitat d'estalvi del Govern", ha indicat la formació.

Entre les 32 propostes que ha exposat el Partit Socialdemòcrata destaquen una major dotació de recursos humans per al Centre sociosanitari El Cedre o la lluita contra el canvi climàtic, entre altres amb les que es busca "inversions més productives per a l'economia d'Andorra", segons ha detallat en un comunicat.

tracking