Un motorista resulta ferit lleument al túnel de la Tàpia

L'accident s'ha produït a les 14 hores just després de la reobertura la zona, que ha estat tallada tot el matí a causa del sinistre d'una furgoneta que ha bolcat a l'interior del corredor

Accident túnel de la TapiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista ha resultat ferit lleument després de relliscar dins el túnel de la Tàpia a les 14 hores, just quan s'ha reobert la zona que ha estat tallada al trànsit en ambdós sentits durant tot el matí a causa del bolcatge d'una furgoneta. El conductor, de 17 anys, ha patit diverses contusions i ha estat traslladat a l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell.

La furgoneta d'una empresa de distribució que ha bolcat a l'interior del túnel aquest matí ha obligat a tancar el pas als vehicles des de poc després de les 9.30 hores finsal voltant de les 14 hores, segons ha informat Mobilitat. El conductor, un home resident de 24 anys que viatjava sol en direcció a Espanya, ha perdut el control del vehicle i ha col·lisionat contra la paret interior del corredor, segons fonts oficials. El jove ha estat traslladat a l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell amb diverses contusions lleus i ha estat donat d'alta en les hores següents. El tancament al trànsit de la infraestructura per a la intervenció dels serveis d'emergència ha provocat retencions a la General 1 a Sant Julià en sentit sud durant tot el matí.

Tancat el túnel de la Tàpia per un accident

tracking