MOBILITAT

L'afluència de visitants provoca retencions a les fronteres i per accedir al centre

Les cues han estat les protagonistes de les carreteres del Principat des de primera hora del matí. Sant Julià ha registrat fins quatre quilòmetres de trànsit dens

L'afluència de visitants provoca retencions al Pas i al centreLidia Pérez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sortida de turistes ha provocat retencions que han arribat al quilòmetre i mig a la CG-1 per marxar per la frontera hispanoandorrana a última hora de la tarda. Els visitants que ho han fet per lafrancoandorrana han ocasionat quatre quilòmetres de trànsit dens a la RN-22 a l'altura del Pas de la Casa.

Les cues, motivades per l'afluència de visitants, s'han estès per l'avinguda Salou en ambdós sentits així com a la CG-2, a les entrades d'Encamp, Canillo i Soldeu, i a la CG-4, a l'inici de la Massana, ambdues en sentit sud des de primera hora de la tarda.

El trànsit dens ha estat el protagonista des del matí quan les cues s'han concentrat a Sant Julià durant un quilòmetre i mig en sentit nord. A més, hi ha hagut retencions d'un parell de quilòmetres a l'N-145 per accedir al país.

La pujada a pistes ha alentit el trànsit durant unes hores en diversos punts com la CG-2 a les entrades d'Encamp i el Tarter així com a la CG-3 a l'inici de la Massana en sentit nord.

tracking