Dades

Protecció Civil ha actuat en 20 emergències durant el 2019

El departament ha destacat durant el balanç de l'activitat de l'any les intervencions per l'onada de calor a finals de juny, l'esllavissada a la zona de la Portalada i les intenses pluges de finals d'octubre

Protecció Civil ha actuat en 20 emergències durant el 2019Anna Rodríguez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil ha actuat en vint emergències durant el 2019, segons ha fet saber el departament durant la presentació del balanç d'activitat d'aquest any. Les dades, que no contemplen els efectes de la pluja que s'estan vivint avui, destaquen les intervencions durant l'onada de calor que vaafectar elpaís a finals de juny, amb màximeshistòriquesen diverses estacions, el despreniment de la muntanya a la zona de la Portada, que va fer tallar l'accés al Principat durant sis hores, i l'important episodi de pluges a finals d'octubre, que va requerir un seguiment especial dels cabals del riu amb les noves estacions hidrològiques.

L'acte també ha servit per retre un homenatge a la trajectòria de Francesc Areny, director de Protecció Civil des de l'any 2007, quan es va crear el cos. Areny, que es retira, ha rebut una placa de reconeixement per part dels companys.

tracking