Empreses

La CEA reclama que els autònoms tinguin un representant a la CASS

La patronal argumenta que la majoria de les cotitzacions provenen de les empreses i que s'ha d'ampliar la presència que tenen al consell d'administració de la Seguretat Social

La CEA reclama que els autònoms tinguin un representant a la CASSCEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Empresarial (CEA) demana una reforma del consell d'administració de la CASS perquè els empresaris puguin tenir un segon representant que escollirien els autònoms, segons han explicat aquest matí en un esmorzar amb la premsa. La patronal al·lega que s'ha d'augmentar la presència que tenen a la Seguretat Social i que sigui la mateixa dels assalariats perquè les empreses aporten la major part de les cotitzacions i els treballadors per compte propi hi han d'estar representats.

La CEA considera que es pot modificar la reglamentació per augmentar la representació empresarial i que s'haurà de definir bé què és un autònom i fixar un sistema perquè escollin el representant a les urnes com es fa ara per triar dos membres dels assalariats, un dels empresaris i un altre dels pensionistes.

El president del col·lectiu empresarial, Gerard Cadena, s'ha tornat a pronunciar a favor de la construcció d'un aeroport al país, "que portaria més turisme", i ha insistit en la necessitat de fer l'heliport. I de l'anàlisi sobre l'evolució econòmica han destacat que no hi ha "recessió econòmica si no alentiment".

tracking