ESTUDI

Govern crearà un sistema per registrar dades d'habitatge

L'acció es realitzarà mitjançant un conveni de col·laboració amb l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona

Govern crearà un sistema per registrar dades d'habitatgeSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, i el director de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), Ricard Gomà, s'han reunit avui en un primer contacte "després d'haver signat un conveni de col·laboració per a la creació d'un sistema de dades de l'habitatge", segons ha informat Govern en un comunicat.

En primer lloc, l'IERMB analitzarà les dades existents al país sobre xifres d'Estadística, transaccions immobiliàries o preus de lloguer amb l'objectiu de "disposar de tota la informació sobre la situació i així detectar potencialitats". El ministeri de Filloy ha fixat un full de ruta que exigeix disposar d'un conjunt d'indicadors que "han de permetre desenvolupar més polítiques".

L'IERMB treballarà amb un equip tècnic designat pel ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut junt el de Presidència, Economia i Empresa.

tracking