política

Mortés presenta un projecte “més enllà dels colors polítics”

El cònsol major encapçala una llista continuista a les comunals

Mortés presenta un projecte “més enllà dels colors polítics”DEMÒCRATES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Àngel Mortés, cap de llista d’En comú per Ordino, la candidatura que integra l’ACO, DA, Liberals i SDP, va presentar un projecte que va “més enllà dels colors polítics i això són les ganes d’unir persones per treballar per un bé que és la parròquia d’Ordino”. El candidat a la reelecció també va fer palesa la bona sintonia i entesa que hi ha hagut al comú amb la minoria durant aquesta legislatura i va destacar que “la incorporació d’Eva Choy a la candidatura així ho demostra. Hem treballat conjuntament independentment de les sigles que tinguéssim cadascú”.

Durant la presentació de la candidatura, Mortés va posar de manifest que la candidatura és una llista de continuïtat per tirar endavant els projectes que s’han engegat aquests quatre anys, i que és “una llista de gent amb experiència que ja està al comú i també i en sumem amb molt coneixement en el món polític”. I va afegir que l’actual situació de coalició al Govern beneficia la candidatura en cas de victòria, ja que “facilitarà les sinergies per seguir impulsant grans millores per a la parròquia”.

Mortés va matisar que la corporació ha aconseguit revertir una situació econòmica “complexa” en els darrers dotze anys de mandat.

tracking