COMUNALS 15-D

DA dona suport al lideratge de Cairat a Sant Julià

DA dona suport al lideratge de Cairat a Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

On tampoc no és gens clar l’escenari és a Sant Julià de Lòria. De fet, l’executiva de DA va confirmar ahir que dona suport a Cerni Cairat (Desperta Laurèdia) perquè lideri una plataforma àmplia amb els demòcrates, deixant la porta oberta a la incorporació d’altres forces, com ara el PS o SDP.

Però paral·lelament s’està treballant en una altra plataforma que vol situar Albert Casal (Segle 21 i per tant a l’òrbita de DA) de cap de llista amb el suport del PS (segon lloc) i amb un Cerni Cairat que hauria de formar part al marge de Desperta Laurèdia i, fins i tot, es parla de la presència del mateix Josep Miquel Vila o algú de la seva confiança. De totes maneres, fins ahir Vila no va dir el contrari del que va manifestar fa unes setmanes, que la seva intenció és fer una altra llista.

Cairat va fer ahir unes manifestacions que s’alineen més amb la posició de DA. El jove polític va defensar una plataforma àmplia liderada per Desperta Laurèdia i amb les portes obertes a la resta de partits amb una excepció: “El cònsol actual ni el seu entorn hi tenen cabuda.” Cairat va admetre que aquest conglomerat pot semblar estrany “però no és anormal dins la dinàmica de Sant Julià”.

Tot això condiciona l’escenari electoral lauredià, on la presència de tres llistes fa fregar les mans a Unió Laurediana, ja que la dispersió de vots facilitaria la victòria de l’opció que a priori encapçalarà l’actual conseller general Josep Majoral, encara que terceravia-UL manté un silenci absolut sobre noms.

tracking