Educació

Rècord d'estudiants a la Universitat

Els estudis amb més demanda són el bàtxelor en Administració d'empreses, el d'informàtica i el d'infermeria

Rècord d'estudiants a la UniversitatSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Andorra ha inaugurat el curs acadèmic 2019-2020 amb un augment de les matrícules d'un 4,2%en relació amb elcurs anterior. Les carreres amb més demandacontinuensent elbàtxeloren Administració d'empreses amb 37 estudiants nous, el d'informàtica amb 31 i el d'Infermeria amb 30. Aquest nou curs s'ha posat en marxa un nou pla d'estudis delbàtxeloren Humanitats, la celebració dels 10 anys del programa de doctorat i la implantació del segon curs del màster en Dret. En aquest sentit, el rector del'UdA, Miquel Nicolau, ha destacat que es tracta d'un màster dissenyat conjuntament amb el col·legi d'advocats i que està preparant futurs professionals "amb les millors eines i la màxima qualitat".

A la cerimònia també s'ha destacat que des de l'inici de l'ensenyament superior al país, l'any 1988, s'han tramitat més de 16.500 matrícules i s'han expedit 5.500 títols.

La llicó inaugural del curs ha anat a càrrec del’expresident de l’Associació Europea d’Universitats (EUA) Rolf Tarrach, doctor en Física teòrica, que ha parlat sobreEl valor intangible del coneixement.

El rector afirma que el problema del lloguer afecta l'expansió de la Universitat

tracking