BENESTAR

Caldea rep el guardó als Premis Wellness Experience

La categoria millor spa valora la piscina activa, sauna i circuit de contrastos, a més de tenir prou cabines per a l'aplicació de tres tècniques d'aigua

Caldea guardonat en la categoria de millor spaCaldea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Termolúdic Caldea ha estat guardonat amb el primer premi de la categoria millor spa dels Premis Wellness Experience. A la categoria de millor spa, on han participat 42 candidatures, es valora la piscina activa, sauna i circuit de contrastos, a més de tenir prou cabinesper a l'aplicació de tres tècniques d'aigua: banys, aplicacions a pressió i tècniques complementàries, ja sigui spa destinació, urbà, d'hotel, fitness o terapèutic.

Aquests premis se celebren del 15 al 18 d'octubre en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, on van assistir ahirel Director d'Operacions de Caldea, Josep Maria Pi, i el Director de Serveis Tècnics, Gerard Estrella, per al lliurament del premi. L'objectiu d'aquest guardó és reconèixeral sector de la salut i el benestar a través de l'aigua, amb la participació dels spas, balnearis i centres de talassoteràpia establerts a Espanya, Portugal i Andorra.

tracking