Més de 50 emprenedors es troben per no ensopegar “dos cops amb la mateixa pedra”

La xerrada amb més interacció, l’encapçalada per Aleix de Castellar sobre MyPoppins

Més de 50 emprenedors es troben per no ensopegar “dos cops amb la mateixa pedra”Òscar Serrano

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tenir una idea no serveix de res si després l’execució no és la cor­recta. Aquesta va ser la premissa de la xerrada que va fer Aleix de Castellar, un dels fundadors de MyPoppins, una de les aplicacions de referència en el món de la neteja a domicili a Espanya, ahir a la quarta trobada de joves emprenedors d’Andorra la Vella. Castellar va aconseguir que els més de 50 emprenedors que es van reunir al centre de congressos no només escoltessin els seus èxits, sinó que també prenguessin nota dels seus errors i és que “jo no soc cap expert en res, només m’he sabut envoltar de gent molt bona i el que he après no és evitar cometre errors, sinó aprendre’n i no ensopegar dos cops amb la mateixa pedra”.

Etiquetes:

Amb una comunicació molt directa cap al públic, Castellar va començar amb l’explicació del naixement de MyPoppins com “una idea de quatre socis que van veure una opció nova en el sector de la neteja. Vam saber donar una resposta més senzilla a aquelles persones que busquen que algú els netegi la casa”. Tot enfocat a relatar el seu cas i compartir-lo als nous joves emprenedors, el fundador de la plataforma va explicar que fins a arribar a facturar més de dos milions d’euros anuals, el camí havia set llarg i va haver d’aprendre de molts errors com el “d’ajuntar-me amb gent molt capaç, però que potser no podien assumir la responsabilitat de treballar moltes hores per fer créixer una idea” i és que Castellar va deixar molt clar que una idea com a tal no serveix de res, “ningú et comprarà una idea, et comprarà com l’executis i com l’evolucionis”.

Per altra banda, una altra de les conferències que va despertar més interès va ser la presentació del Servei d’Atenció a la Petita Empresa del Govern, en la qual es van donar a conèixer els cursos per a joves emprenedors que començaran al gener i seran gratuïts. “Vam començar el 1999 i ja portem més de 100 emprenedors que han creat la seva empresa. Donem formació i acompanyem el pla d’empresa amb l’ajuda de professionals del sector”, va dir Joan Gonfaus, coordinador de l’àrea. Per promocionar l’emprenedoria, es va avançar un premi als tres millors projectes.

tracking