política

Sans i Marsenyach no repetiran a les properes eleccions

Les discrepàncies amb el comitè local d’Encamp del PS i el desgast en són les causes

Sans i Marsenyach no repetiran a les properes eleccionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els actuals consellers del Partit Socialdemòcrata al comú d’Encamp, Pere Marsenyach i Joan Sans, no repetiran a la llista de les eleccions comunals. Així ho han confirmat al Diari. Entre els motius que els han portat a fer un pas al costat hi hauria les desavinences amb el comitè local d’Encamp del Partit Socialdemòcrata, i el desgast acumulat pels anys de servei al comú.

Precisament Pere Marsenyach ha reconegut que els diferents anys al comú “desgasten” i que era el moment de “quedar-se a la banda”. L’actual conseller també ha manifestat que no donarà suport a cap llista en les properes eleccions al comú, tot i admetre que havia estat en un sopar de “persones amb ganes de fer coses” per la parròquia i que era el moment de donar relleu.

En un altre ordre de coses, Marsenyach va manifestar que els enderrocs que s’han de fer al Prat Gran “estaven previstos per contracte”. El conseller va admetre que aquesta situació, la dels enderrocs, no podia sorprendre ningú i era sabuda per tots els grups que en formaven part.

El conseller socialdemòcrata s’ha lamentat que es perdés el Prat Gran, però també ha dit que “a tres mesos de les eleccions no era el moment de plantejar una inversió com aquesta”. Marse­nyach es va mostrar molest per com es va dur la gestió de tot plegat i va dir que “els grups de la majoria no ens van deixar intervenir en les reunions amb la propietat”.

Finalment el conseller del comú va manifestar que “el problema del Prat Gran feia més de 8 anys que se sabia. Hi ha hagut marge per actuar, però la carpeta es va guardar al calaix”.

tracking