urbanisme

Propostes per millorar la carretera i més carrils bici al pressupost participatiu

La ciutadania pot votar 23 projectes des d'avui fins el 28 d'octubre a través de la pàgina web o presencialment al servei de Tràmits de Govern

Els ciutadans podran votar 23 propostes del pressupost participatiuSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 23 propostes han estat aprovades per formar part del pressupost participatiu, el projecte que Govern impulsa des del ministeri d'Ordenament territorial per ferrealitat demandes urbanístiques de la ciutadania. La tercera edició ha recollit 70 idees de les quals 30 van ser acceptades i que finalment han quedat en 23 perquè set d'elles s'han agrupat en una per ser molt similars. De les propostes descartades 16 van ser per competències comunals, cinc perpassardels 300.000 euros i tres per ser invàlides tècnicament.Tot i així, els projectes retirats per competències dels comuns es faran arribar a les corporacions competents perquè en tinguinconeixement.

Entre les propostes acceptades hi ha treballs de millora i adequació en carreteres generals comvoravies, enllumenat o rotondes, la construcció de miradors i de carrils bici, la instal·lació de plaquesfotovoltaiquesen edificis públics, una aplicació per a mòbil per informar de desperfectes, paviment urbà que generi energia amb els passos de la gent o la instal·lació d'un parc esportiu sota larotondadeltúnelde les Dos Valires, entre d'altres.

Des d'avuifins al28 d'octubre laciutadaniapot votar elsprojectesa la web del pressupost participatiu. Les votacions, que les poden fer majors de 18 anys amb número de cens es podran fer en línia o presencialment a Tràmits de Govern. El 31 d'octubre es presentarà públicament la proposta guanyadora.

tracking