Construcció

Torres presenta el nou mirador sobre el Pas de la Casa

Torres presenta el nou mirador sobre el Pas de la CasaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va presentar ahir al matí un nou mirador sobre el Pas de la Casa. Aquest espai està situat al port d’Envalira i recupera un sobreample de la calçada asfaltat. D’aquesta manera, el mirador aprofita l’atractiu del paisatge de la zona amb la instal·lació de mobiliari urbà.

Torres va destacar que es tracta d’un mirador que potencia “el paisatge del Pas perquè els conductors hi poden reposar”.

El projecte, que forma part de la millora del paisatge en l’entorn urbà fronterer del Pas de la Casa i que ha tingut un cost de gairebé 107.500 euros, també inclou una zona d’aparcament, un tram de pas per als vianants i una àrea amb vegetació.

El ministre també ha presentat la segona fase del passeig que voreja la llera esquerra del riu Arieja al Pas de la Casa i que té una llargada aproximada de 404 metres lineals que va des del carrer de l’Abeurador, on s’uneix amb la primera fase, fins a l’inici de l’avinguda d’Encamp. Els treballs han tingut un cost de quasi 970.000 euros i completen tot el projecte del passeig.

La primera fase de construcció del passeig del riu Arieja al Pas de la Casa té 230 metres lineals.

tracking