Emprenedoria

Sis projectes tecnològics buscaran inversors al Demo Day

L'acte de presentació tindrà lloc el dia 21 d'octubre a la sala d'actes de Caldea

Demo Day

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició delDemoDay, la jornada de presentació de projectes emprenedors que organitza AndorraTelecomper trobar inversors, comptarà amb la participació de quatre 'start-ups' del NIU i dues d'externes. L'acte se celebrarà el 21 d'octubre a la sala d'actes de Caldea i tots els participants mostraran les creacions que tenen la tecnologia com a fil conductor.

Els quatre projectes que es presenten des del NIU tracten àmbits diversos com una aplicació que elabora plans d'entrenament a mida, un programari de gestió orientada al sector de les finances i les assegurances, una eina per alsectorindustrial desenvolupada amb 'blockchain', i una eina de suport a les botigues de lesplataformesde venda en línia. Segons elresponsabledel NIU, MiquelGouarré, elsprojectes"ja estan en un grau de maduresa suficient i prou definits per sortir al mercat a buscar finançament". Les altres dues iniciatives externes encara es troben en fase de selecció. A l'acte també es coneixerà l'evolució de l'eina de pagament 'paymeter', una aplicació que va sorgir del NIU a través de l'impulsor i emprenedor DavidTiago.

L'organització del Demo Day també ha començat a contactar amb professionals especialitzats en finançament provinents d'entitats bancàries, 'familyoffice', fons de capital risc i 'businessangels'. La intenció d'AndorraTelecomés comptar amb una quarantena d'inversors.

tracking